Per fi diumenge 1 de juliol!!! Els membres l’Aemdekp ens llevem ven d’hora, ven d’hora per començar a muntar i organitzar el Open Giant Btt de Barcelona, i Kids Cup, a la Font Cuitora. A primera hora tots son nervis i presses, que faig? Com poso les tanques? La fruita on?? Entre tots una mica justets vam organitzar el epicentre de l’acte. Mica en mica arriben els delegats de la Federació Catalana de ciclisme, el delegat de Anbaso , els arbitres de la cursa i per últim i importantíssims el col·laboradors que faran de control durant l’acte. Es dona ultimes indicacions als controls i esvaeixen cap als seus llocs. Comencen a arribar els corredors, encara mes nervis!!! Com anirà tot? Ja estarà tot be?…. Amb la experiència de 2 curses del Neandertal, i molta voluntat, anem endavant amb moltes ganes. Es formen els “corrals” amb els corredors per categories, quin moviment de ciclistes!!! Arriba l’hora de la sortida, les 10:00 del mati, quina imatge: corredors de nivell a punt de fer la sortida!!! i Pam!!! es llença el coet que dona la sortida, i amb diferencia de 1,30min, tots a totes en direcció al Guasch i cap amunt a donar voltes al circuit. El circuit constava de 10km i 400m, mes la volta de sortida de 8km. Tots sabien les voltes que donarien, sortida i 3, sortida i 2, i sortida i volta. Aquesta gent anaven a totes, davant un motorista per obrir i un altre tancant cursa. En un tres i no res ja havien completat la volta de sortida, i ja tot anava correcte. Durant la cursa caigueren algunes gotes, ja pensarem que ens esgarrarien el dia, però no va anar a mes. En un moment les temperatures van caure de cop, i tots buscant roba per no passar fred. En un moment ens truquen els controls que estaven mes lluny dient que feia molt fred. Mans a la feina els fem arribar roba lo mes ràpid possible. Cap incident greu durant l’Open, nomes algunes rascades sense importància. Eren les 12:15 i els arbitres van donar per finalitzada la prova, i els que no van acabar varen ser desqualificats. Tothom va acabar dintre del temps.
Era l’hora dels mes xics en la Kids Cup. Quina colla de nens i nenes!! Futur assegurat i a quin nivell. Faran un recorregut de 2 km amb 4, 3 i 2 voltes per categories. Llencem el petard i surten com a petits coets encesos, separats també entre categories per 1,30min. Quina colla de……!!! com baixen sembla que no tinguin res al cap! En hora i mitja, ja an enllestit la Kids Cup, cap incident en la prova.
A les 14:00 comencem l’entrega de premis, aquests de la Federació van per feina, i en un tres i no res enllestit. Molt agraïts a tots els col·laboradors i organitzadors per fer possibles aquest esdeveniment. Esperem fer-ne mes l’any 2013.
Comentaris: Oscar Luna