El passat diumenge dia 21 d’Abril , 11 bikers capelladins vàrem realitzar una sortida betetera a la veïna comarca de la conca de barbera, amb sortida i arribada a la població de Pontils…
Puntuals a les 7 del mati sortíem de Capellades amb direcció a Pontils, on al arriba vàrem tenir la primera sorpresa, ja que el marcador del termòmetre del cotxe marcava una temperatura de -3 graus, això va comportar que en els primers km. alguns dels components patíssim molt de fred, ja que anàvem uniformats mes de cara l’estiu que per l’hivern.
Passat això i ja que el sol va escalfar ràpidament l’ambient, vàrem disfrutar del paisatge i de la tranquil•litat d’aquesta comarca, visitant bonics recons com Val- espinosa, Cabra del Camp (on vàrem esmorza), el Castell de Salmella ( un mirador espectacular ), el Castell de Saburella i Santa Perpetua de Gaìa, arribant a les 2h. a Pontils.
Es un recorregut circular sense cap complicació tècnica, amb un desnivell positiu de 1150 m. i 48 km. d’allargada
Comentaris: Oscar Luna

Les fotos