L’Anoia Race Tour supera amb èxit la seva tercera edició amb més de mig miler de persones, entre ells el pilot Marc Màrquez .
300 participants en bicicleta i més de 300 caminants i corredors a peu van prendre la sortida de l’Anoia Race Tour el passat dissabte 25 de maig a la comarca de l’Anoia, amb el castell de Sant Martí de Tous de teló de fons que vigilava impassible la marxa dels esportistes. Entre les diferents curses, destacar la de 55km en BTT, que formava part del circuit Scott Marathon Cup by Best, i que oferia un exigent recorregut amb estrets corriols i múltiples rierols. A la mateixa hora sortien els bikers de la Non Stop, la modalitat més llarga amb prop de 60 valents/es que descobrien la duresa del recorregut, motiu pel qual l’organització va retallar la distància a menys de 100km, així com dels participants de la cursa de 30km, amb un circuit amb alguns corriols i trialeres més assequibles però no exempts de dificultat.
Tot i l’èxit de participació i el punt diferencial de l’Anoia Race Tour amb el sopar degustació que caracteritza l’esdeveniment i el fa únic, s’ha de valorar la climatología del cap de setmana, ja que després de les pluges caigudes, va lluir un sol esplèndid que va fer brillar els camps, boscos i paratges de la zona.
Comentaris: Oscar Luna