Nocturna btt 28 de febrer 2015

Prop de les 19:30 , 11 ciclistes VALENTS, es van donar cita en la 8 Nocturna BTT de AEMdeKP.

Entre xarrar i riures començem la sortida , preguntem a la gent si volien fer la ruta establerta direcció a Collbas per pista, i la resposta unànime va ser que podríem fer senders ciclables en la majoria de la ruta, si era possible.
Com no un servidor (Oscar Luna) conjuntament amb un company de rutes i megacrack de senders d’Igualada, l’Ivan Llorens, del grup Bttrus Anoia, ens posem a rumiar i perfilar l’anada cap al centre esportiu de Les Moreres (Santa Margarita de Montbui).

Varem fer les unes delícies de senders i algun tram de pista per arribar a Collbas, on per sorpresa ens varem trobar la furgoneta de suport del Guille i el reporter gràfic Conan.
Però on eren aquests dos??? La furgo si que hi es però ells no…… Que farem, doncs continuar amb un altre dels senders que surt al costat de Collbas direcció a la pista posterior de la Censada, en aquest tram s’escolta un gran espetec de una de les maquines, la del Pere Farreras, parem i comprovem a veure que ha passat. La sorpresa: Ha trencat el basculant !!!!

Ràpid truquem a la furgo i comuniquem la situació per recollir-lo.
Nosaltres cap a les Moreres, malgrat la pèrdua continuem el camí.
Un cop a les Moreres, un sopar gratificant i gustos, quedem tos plens!!
Entre cafès i riures els hi fem entrega del record de la nocturna, i…..
Una sorpresa:
Gracies a TACTIC SPORTS, fem un sorteig de material:
Jaqueta d’hivern , Culote d’hivern i guants d’hivern.

Ton Pons, Guille i Joan Xaus Vallés van ser els afortunats de la nit.

Sortim i el Crack de l’Ivan ens comenta si volem anar fins a can Titó per senders, i com no tots diuen que SI!!!!
Descobrim nous senders que tenim al costat de casa, a can Titó que ens posen un riure d’orella a orella, semblem nens petits!!
Allà a can Titó ens separem dels company d’igualada, el Ivan i el Pau Vallve, i continuem cap a els Esgavellats i pista de Collbas on baixem fins a la Pobla i Capellades.

Total 34,59km i 822 m desnivell +

David Aragon, Ivan Llorens, Toni Fabregues, Joan Xaus Valles, Pere Farreras, Josep Ferer, Jaume Pamies, Jordi Flix, Ton Pons, Joel Diaz i Oscar Luna.

Gracies a TOTS!!!!


Les fotos