Buff, les 6.00h del matí de dissabte 25/04/2015. Sona el despertador, comença l’aventura de Orbea Monegros BTT 2015.
Ens ajuntem a les 7:00 per sortir junts cap a Sariñena, Huesca , peregrinatge de més de 8000 bikers en una de les trobades ciclistes de montanya mes grans d’Europa.
El Josep Ferrer, David Aragon i Oscar Luna, mig adormits començem l’aventura. Per davant nostre ja havien marxat el Xato ( sense dormir!!!!) i el Toni Rentero. Sabíem que anava algú mes, però no recordarem quí. Dues hores de camí i ja hem arribat a Sariñena, aparquem i anem a recollir dorsals. Allà ens ajuntem amb el Xato i el Toni, un cop vista la fira montada per la ocasió, marxem a dinar a les 10:00 del mati, quedant per anar junts a la sortida.

Dinem amb prou feines, ja que de gana, poca. Preparem bicis, ens vestim i…. comença l’aventura!!!
M’he deixat el casco i les ulleres a sobre la taula!!!!(Oscar) Ràpids i jo emprenyat baixem a la fira a comprar un casco. Mala sort, a la fira nomes queden S!! Preguntem i ens indiquen que hi ha una botiga de bicis. Anem cap allà a buscar-ne un. Tema solucionat. Tindré que fer la ruta amb casco nou, però sense ulleres, quina por.

11:20 Ja estem encaixats a la sortida, una mica lluny de Xato i el Toni per el meu despiste.

Els minuts fins les 12:00 es fan llarguíssims.
Les 12:00 sortida!!!!! Ens esperen per davant 124km i 1200+. Sortim com podem esperant a que s’estiri el grup, els primers quilòmetres pasen com un llamp!! Mitja de 30 en la primera hora!! impressionant!. El David i Jo (Oscar) decidim no parar fins al segon avituallament, al km 58. El Josep diu que depèn com vagi aixi farà, anirà a acabar i millorar temps any passat.

Al km 15 trobem una cara coneguda: El Samuel Gonzalez, que també esta a la cursa.

Al passar per davant del primer avituallament enganxem al Xato, i continuem endavant. A el Josep i al Samuel fa estona que no els veiem. Continuem tirant cap a la pujada del dia, on en la llunyania veiem un puntet groc, ens mirem el David i Jo i comentem : EL TONI!.
L’atrapem i continuem tots tres fins al segon avituallament, km 58.

Anem Fent amb MMMOOOOLLLLLTTTTAAAA pols i una temperatura decent per el territori que estem. Passen kilòmetres a molt bon ritme, molts “xuparrodes” enganxats i nosaltres amb d’altres també. 3er avituallament, km83, hem perdut al Toni. Al marxar arriba ell i diu que comença a notar que esta carregat. Continuem a molt bon ritme passant a gent i algú a nosaltres, el David i jo ja no parem fins a l’arribada. Hem perdut al Toni a la poca estona de sortir del avituallament.

Els últims 15km passen a una mitja de 32km/h, mare de Deu quin ritme posa el David!!!!
Arribem a meta un grupet al sprint i per fi hem acabat la Orbea Monegros 2015.
Mica en mica va arribat la gent, Toni, Xato,Samuel i Burbu, tots sans i estalvis, amb un parell de kilos de pols.

En Resum: si busques una ruta per rodar i córrer, aquesta es la cursa.

Comentaris: Oscar Luna


Les fotos